MAKSUTAVAT


Tapahtumissa ja tuotteet noutaessa voit maksaa joko käteisellä tai pankki/luottokortilla.

Verkkokaupassa voit maksaa tilauksesi Checkout -maksunvälityspalvelun kautta, jolloin tilaus maksetaan oman pankkisi kautta verkossa.

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet sekä luottokorttimaksumahdollisuus . Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Checkout-maksunvälityspalvelun kautta käytössäsi on myös Collector Lasku ja Osamaksu -palvelu.

Collectorin Lasku ja Osamaksu tarjoaa jopa 2000 euron ostoksensa verkkokaupassa. Maksaessasi Collectorilla, saat aina automaattisesti keskimäärin 45 päivän korottoman maksuajan. Kuluvan kuukauden ostokset laskutetaan seuraavan kalenterikuukauden viimeinen päivä, joten maksuaika voi olla jopa 60 päivää, aina kuitenkin vähintään 30 päivää. Halutessasi voit maksaa ostoksesi osissa 48 kuukauden aikana. Lue lisätietoja.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle.

Tuotteita ei toimiteta postiennakolla.


TILAUSTÖIDEN MAKSAMINEN

Postilla toimitettavat tilaustyöt maksetaan tilisiirrolla, ja ne lähetetään kun siirto näkyy tilillä. Ennen maksua asiakkaalle lähetetään kattavat kuvat työstä, jotka hyväksyttyään hän maksaa tuotteen. Noudettaessa tilaustyön voi maksaa myös käteisellä tai pankki/luottokortilla.