TILAUSOHJEET

Nämä ohjeet on tarkoitettu erityisesti kuksien, taulujen ja muiden asiakkaan idean pohjalta tehtäviin tilaustöihin.


1. Idea ja mallikuvat

Kun olet saanut idean tilattavasta työstä, etsi siihen sopivat mallikuvat. Kuvien ei tarvitse vastata lopullista tuotetta, mutta ne antavat hyvin suuntaa millaista olit ajatellut. Mikäli työ perustuu lemmikkiin, olisi mallikuvien hyvä olla mahdollisimman lähellä lopullista haluttua tulosta. Mikäli sinulta ei kuitenkaan löydy halutunlaisia kuvia (esim. liikekuva), laita mukaan muutama kohdetta hyvin esittelevä otos. Näin saan käsityksen lemmikin ulkonäöstä ja luonnosteltua halutunlaisen työn.


2. Yhteydenotto

Ota yhteyttä sähköpostitse, näin saat liitettyä etsimäsi kuvat mukaan viestiin. Kerro myös millaista työtä olit ajatellut sekä millaisella aikataululla sen pitäisi olla valmis. Sinulla ei tarvitse olla täysin valmista suunnitelmaa, vaan voimme kehitellä työn täydelliseksi yhdessä. Tässä vaiheessa annan yleensä myös työlle hinnan. Tilaus lähtee tuotantoon vasta kun olet vahvistanut sen.


3. Työn valmistuminen

Kun työ on suunniteltu ja luonnokset hyväksytty, alan tehdä sen valmiiksi. Lahjaksi tilatut työt kannattaa tilata ajoissa tai ostaa lahjakortti. Vähittäisaika työn valmistumiseen on 3 arkipäivää, lisäksi mahdollinen postitus vie oman aikansa. Huomaathan myös, että erityisesti sesonkiaikoina kuten jouluna tilauksia saattaa kertyä jonoksi saakka.

Laitan valmistusprosessista sinulle välivaihekuvia, mikäli haluat. Vaihekuvien aikana työtä on myös mahdollista muuttaa, jos jokin ei näytä mielestäsi hyvältä.


4. Valmis työ

Kun työ on valmis, lähetän siitä sinulle kattavat kuvat. Tässäkin vaiheessa työhön voidaan tehdä vielä muutoksia, ja niitä tehdäänkin niin kauan kunnes olet täysin tyytyväinen lopputulokseen.


5. Maksaminen ja postitus

Kun olet hyväksynyt työn, se maksetaan. Työtä ei siis makseta ennakkoon, vaan vasta valmistuneesta tuotteesta. Lähetän laskun sähköpostitse. Laskuissa on 14 päivän maksuaika, ellei muuta sovita. Noutotilanteissa työn voi myös maksaa käteisellä tai kortilla.

Kun tilaus on maksettu, laitan sen tulemaan postitse. Postikulut on lisätty laskuun, yleisin postipaketti on 6 €.


6. Viimeiseksi

Ensimmäisenä kannattaa tarkistaa että työ on pysynyt ehjänä postituksessa. Jos lähetys on vahingoittunut kuljetuksessa, ota yhteyttä minuun sekä voit täyttää Postin vahingonkorvaushakemuksen.

Kuksien mukana on lähetetty myös hoito-ohjeet, suosittelen niiden lukemista huolella. Otan myös mielelläni vastaan kuvia töistäni uudessa kodissaan! :)