TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT


Tuotteita myy ja valmistaa Lapinkettu (Y-tunnus 2742146-2). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 10% tai 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Hinnat ja toimituskulut ovat näkyvillä verkkokaupassa.

Mikäli Lapinketun sivuilla olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, Lapinkettu ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tilaaja päättää haluaako hän toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.


TOIMITUSKULUT JA TOIMITUSTAVAT

Tilausta tehdessäsi voit valita haluamasi toimitustavan. Tilaukset voi noutaa Postin toimipisteestä tai pakettiautomaatista. Kirjeposti tulee suoraan kotiisi. Voit myös noutaa tilauksesi Lapinketun työhuoneelta Rovaniemellä. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli valitset noudon ja sovitaan molemmille sopiva aika.

Varastosta löytyvät tuotteet postitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta, tilaustöissä aikataulu sovitaan erikseen. Mahdollisissa poikkeustilanteissa otamme sinuun yhteyttä. Saat sähköpostiisi vahvistuksen, kun tilaus on lähetetty. 

Toimituskulut ovat kiinteät:

  • kirjeposti 2,50 €
  • Postin paketti ja pakettiautomaatti 6 €
  • nouto 0 € (Rovaniemi, aikataulu sovitaan)


PERUUTUSOIKEUS JA PALAUTUSEHDOT

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Ilmoita asiasta sähköpostilla osoitteeseen saana@lapinkettu.fi.  Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja käyttämättömänä. Virheettömien tuotteiden palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. 


Selvästi käytetyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Tuotteilla ei myöskään ole erillistä vaihto-oikeutta. Mikäli kyseessä on virheellinen toimitus, tai tuotteessa on selkeä valmistus- tai materiaalivirhe, Lapinkettu vastaa palautuskustannuksista. Muista pyytää postista kuitti palautuksesta! Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on kyseisen ajan sisällä kirjattu palautetuksi Lapinketulle tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.


Mikäli tahdot vaihtaa ostamasi tuotteen väärän koon tms. vuoksi, huomioithan, että varastosta ei useinkaan löydy valmiina vastaavaa tuotteita muun kokoisena tai värisenä tuotteiden uniikin luonteen vuoksi.


Tilaustyönä valmistettavia tuotteita ei koske kuluttajasuojalain mukainen 14 pv palautus-/peruutusoikeus, mikäli tuote on toteutettu asiakkaan toiveiden mukaisesti. (Palautusoikeus on rajoitettu kuluttajasuojalain 6. luvun pykälän 16 mukaisesti). Selkeissä työ- ja materiaalivirheissä palautusoikeus on kuitenkin voimassa. Mikäli sinulla on huomautettavaa tilaustyönä valmistetusta tuotteesta, ptathan välittömästi yhteyttä puhelimitse 040-5668961 tai sähköpostitse saana@lapinkettu.fi.


LUNASTAMATON PAKETTI

Paketin lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 20 euron maksun hyvityksenä aiheutuneista kuluista. Emme myöskään lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.


KULJETUSONGELMAT JA TUOTEVIAT

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä Lapinketulle 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Lapinkettu ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.