TILAUSTYÖT


Valmistamme käsintehtyä polttokaiverrusta myös tilauksesta. Emme käytä työssä lasertekniikkaa tai muutakaan automatiikkaa, kaikki työt tehdään käsin piirtämällä polttokolvilla. Käsityö mahdollistaa kuvan tekemisen millaisiin tuotteisiin tahansa eikä vaadi asiakkaalta valmiita lähdemateriaaleja. Toteutettava aihe voi olla valokuva, luonnos tai pelkkä idea. Jokainen työ suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa mieluisan lopputuloksen takaamiseksi.

Polttokaiverrusta voidaan tehdä kaikkeen puumateriaaliin tai paksuun nahkaan. Sinulla ei tarvitse olla valmiita materiaaleja tai suunnitelmia, voimme yhdessä kehittää tuotteesta täydellisen.


Voit tutustua jo tekemiimme tilaustöihin galleriassa. Ota yhteyttä ja kerro oma ideasi!


Tässä muutamia ideoita polttokaiverrettavista tuotteista, vaikka skaala voi olla paljon suurempi!

  • saunamittarit ja kellot
  • kuksat ja puukulhot
  • realistiset taulut vanerille tai ohuelle viilulle
  • huonekalujen koristelu
  • puukko ja tuppi
  • korut ja korurasiat
  • leikkuulaudat ja tarjoilualustat
  • nimi- ja osoitekyltit


YRITYKSILLE

Teemme tuotteita myös yrityksille ja liikelahjoiksi. Esimerkiksi kuksia on annettu yrityksen omille työntekijöille merkkipäivinä tai asiakaslahjoina lisäämällä niihin logo. Meillä ei ole minimitilauksia yrityksille, joten pyydä tarjous!


MUUT TILAUSTYÖT

Teemme tilauksesta myös perinteistä piirtämistä. Esimerkiksi lemmikkien potretit ja kangaskuosit. Jos kiinnostaa, ota meihin yhteyttä ja katsotaan saadaanko aikaan jotain!

ASIAKKAIDEN KOMMETTEJA


Aivan loistavaa palvelua ja uskomattoman nopeaa toimintaa.

Tilasin kuksan, johon halusin polttokaiverruksen.

Lähetin aamulla muutaman valokuvan ja hetken päästä tuli sähköpostissa luonnos ja tiedustelu sopisiko näin, annoin vapaat kädet toteuttaa työ sen luonnoksen pohjalta.

Muutama tunnin kuluttua tuli jälleen s-postia, liitteenä video kuksasta jossa polttokaiverrus oli valmis ja tiedusteltiin haluanko siihen vielä jotain. Oli niin vakuuttavaa toimintaa, että tilasin samalla vielä kaksi kuksaa lisää nimikaiverruksella ja nämäkin valmistui saman päivän aikana. Suosittelen lämpimästi. Tuollainen polttokaiverrettu kuksa on hyvä idea esim. merkkipäivälahjaksi ja on takuulla uniikki.

- Jarmo K.


Vau, onpa upea kuksa, ei kyllä todellakaan kaipaa enää mitään lisäyksiä! Tuli vielä hienompi kuin mitä odotin. :)

- Leena-Maija H.


Ostin Oulun Käsityötorilta turkoosit Kuukkeli-korvikset ja ne on niin ihanat! Kauniit, näyttävät ja kevyet.

- Tiitu R.


Lämmin kiitos kauniista kettu- ja kuukkelikorviksista! Korusi ovat tosi kauniita!

Halusin vielä kiittää, sillä kaunis paketti ja kiitoskortti ilahduttivat myös.

- Ritva V.


Ensimmäistä kertaa tilasin, kotiin saapui kauniisti paketoidut ja niin kauniit korvakorut!! <3 Ihana piristys keskiviikkoon

- Noora B.


Erittäin nopea toimitus tilauksesta ja kuksa oli erittäin hieno. Loistavaa palvelua, tulen tilaamaan uudestaan kun tarve tulee.  

- Juha R.