HINNASTO

Tämä hinnasto on suuntaa antava, ja perustuu yleisimmin kysyttyihin tilaustöihin. Jokainen tilaustyö on erilainen, ja hinnat vaihtelevat työmäärän mukaan.

Kysy tarjous varmistaaksesi haluamasi työn hinnan (saana@lapinkettu.fi). 


  • Kuksa omalla kuvalla n. 99-130 €, riippuen työn haastavuudesta ja koosta
  • Kuvan kaiverrus omaan kuksaan alk. 40 €

  • Tekstin kaiverrus, yksinkertainen (nahka/puu): 5-10 €
  • Kaikki muut työt tapauskohtaisia, kysy tarjous! 


TILAUSTÖIDEN MAKSAMINEN

Tilaustyön hinta sovitaan asiakkaan kanssa ennen työn aloittamista. Emme peri ennakkomaksua, vaan lähetämme työstä kuvat asiakkaalle sen valmistuttua. Hyväksyttyään lopputuloksen lähetämme laskun sähköpostitse, ja postitamme työn kun maksun siirto näkyy tilillämme. Noudettaessa tilaustyön voi maksaa myös käteisellä tai pankki/luottokortilla.

Emme toimita tuotteita postiennakolla. Kysy myös muita lähetysvaihtoehtoja, jos Posti on itsellesi haasteellinen. Toimitamme myös Matkahuollon tai R-Kioskin kautta erikseen sovittaessa.

ASIAKKAIDEN KOMMETTEJA


Aivan loistavaa palvelua ja uskomattoman nopeaa toimintaa.

Tilasin kuksan, johon halusin polttokaiverruksen.

Lähetin aamulla muutaman valokuvan ja hetken päästä tuli sähköpostissa luonnos ja tiedustelu sopisiko näin, annoin vapaat kädet toteuttaa työ sen luonnoksen pohjalta.

Muutama tunnin kuluttua tuli jälleen s-postia, liitteenä video kuksasta jossa polttokaiverrus oli valmis ja tiedusteltiin haluanko siihen vielä jotain. Oli niin vakuuttavaa toimintaa, että tilasin samalla vielä kaksi kuksaa lisää nimikaiverruksella ja nämäkin valmistui saman päivän aikana. Suosittelen lämpimästi. Tuollainen polttokaiverrettu kuksa on hyvä idea esim. merkkipäivälahjaksi ja on takuulla uniikki.

- Jarmo K.


Vau, onpa upea kuksa, ei kyllä todellakaan kaipaa enää mitään lisäyksiä! Tuli vielä hienompi kuin mitä odotin. :)

- Leena-Maija H.


Ostin Oulun Käsityötorilta turkoosit Kuukkeli-korvikset ja ne on niin ihanat! Kauniit, näyttävät ja kevyet.

- Tiitu R.


Lämmin kiitos kauniista kettu- ja kuukkelikorviksista! Korusi ovat tosi kauniita!

Halusin vielä kiittää, sillä kaunis paketti ja kiitoskortti ilahduttivat myös.

- Ritva V.


Ensimmäistä kertaa tilasin, kotiin saapui kauniisti paketoidut ja niin kauniit korvakorut!! <3 Ihana piristys keskiviikkoon

- Noora B.


Erittäin nopea toimitus tilauksesta ja kuksa oli erittäin hieno. Loistavaa palvelua, tulen tilaamaan uudestaan kun tarve tulee.  

- Juha R.