LAHJAKORTTI


Lahjakortti on hyvä valinta silloin kun et tiedä millaisen tuotteen tilaisit tai työ ei ehdi valmiiksi jonojen takia. Kortin voi käyttää tilaustyöhön tai verkkokaupassamme, eikä sitätarvitse käyttää kerralla. Kortti on voimassa 6 kk ostopäivästä.

Kortti tulee postitse parin päivän sisällä tilauksesta, tai kiireisimmille se voidaan toimittaa sähköisesti jo saman päivän aikana. Lahjakortti voidaan myös postittaa suoraan saajalle.


Voit ostaa lahjakortin verkkokaupasta.


ASIAKKAIDEN KOMMETTEJA


Aivan loistavaa palvelua ja uskomattoman nopeaa toimintaa.

Tilasin kuksan, johon halusin polttokaiverruksen.

Lähetin aamulla muutaman valokuvan ja hetken päästä tuli sähköpostissa luonnos ja tiedustelu sopisiko näin, annoin vapaat kädet toteuttaa työ sen luonnoksen pohjalta.

Muutama tunnin kuluttua tuli jälleen s-postia, liitteenä video kuksasta jossa polttokaiverrus oli valmis ja tiedusteltiin haluanko siihen vielä jotain. Oli niin vakuuttavaa toimintaa, että tilasin samalla vielä kaksi kuksaa lisää nimikaiverruksella ja nämäkin valmistui saman päivän aikana. Suosittelen lämpimästi. Tuollainen polttokaiverrettu kuksa on hyvä idea esim. merkkipäivälahjaksi ja on takuulla uniikki.

- Jarmo K.


Vau, onpa upea kuksa, ei kyllä todellakaan kaipaa enää mitään lisäyksiä! Tuli vielä hienompi kuin mitä odotin. :)

- Leena-Maija H.


Ostin Oulun Käsityötorilta turkoosit Kuukkeli-korvikset ja ne on niin ihanat! Kauniit, näyttävät ja kevyet.

- Tiitu R.


Lämmin kiitos kauniista kettu- ja kuukkelikorviksista! Korusi ovat tosi kauniita!

Halusin vielä kiittää, sillä kaunis paketti ja kiitoskortti ilahduttivat myös.

- Ritva V.


Ensimmäistä kertaa tilasin, kotiin saapui kauniisti paketoidut ja niin kauniit korvakorut!! <3 Ihana piristys keskiviikkoon

- Noora B.


Erittäin nopea toimitus tilauksesta ja kuksa oli erittäin hieno. Loistavaa palvelua, tulen tilaamaan uudestaan kun tarve tulee.  

- Juha R.