POLTTOKAIVERRUS


Polttokaiverrus on taidemuoto, jossa kuva muodostuu pintaan polttamalla sitä kuumenevalla "kynällä". Työstettävä materiaali on useimmiten puuta tai paksua nahkaa. Vaihtelemalla polttokynän kärkiä, säätämällä lämpötilaa ja huomioimalla työstettävän materiaalin voidaan tekniikalla saada aikaan todella upeita ja eläviä kuvia.

Lapinkettu valmistaa kaikki kuvansa käsityönä suunnittelusta viimeistelyyn saakka. Emme käytä työssämme laseria tai siirtokuvia. Kuvat luonnostellaan pinnalle lyijykynällä, jonka jälkeen se työstetään polttokynällä valmiiksi.

Polttokaiverrus kestää hyvin käyttöä eikä leviä. Se pysyy eränkävijöiden kahvihetkien ilona pitkään ja on saajalleen uniikki.

Valmistamme omana tuotantonamme polttokaiverrettuja kuksia ja tauluja. Mahdollisuuksia on kuitenkin paljon enemmänkin. Olemme tehneet mm. penkin kannen, leikkuulautoja ja kulhoja.


 

ASIAKKAIDEN KOMMETTEJA


Aivan loistavaa palvelua ja uskomattoman nopeaa toimintaa.

Tilasin kuksan, johon halusin polttokaiverruksen.

Lähetin aamulla muutaman valokuvan ja hetken päästä tuli sähköpostissa luonnos ja tiedustelu sopisiko näin, annoin vapaat kädet toteuttaa työ sen luonnoksen pohjalta.

Muutama tunnin kuluttua tuli jälleen s-postia, liitteenä video kuksasta jossa polttokaiverrus oli valmis ja tiedusteltiin haluanko siihen vielä jotain. Oli niin vakuuttavaa toimintaa, että tilasin samalla vielä kaksi kuksaa lisää nimikaiverruksella ja nämäkin valmistui saman päivän aikana. Suosittelen lämpimästi. Tuollainen polttokaiverrettu kuksa on hyvä idea esim. merkkipäivälahjaksi ja on takuulla uniikki.

- Jarmo K.


Vau, onpa upea kuksa, ei kyllä todellakaan kaipaa enää mitään lisäyksiä! Tuli vielä hienompi kuin mitä odotin. :)

- Leena-Maija H.


Ostin Oulun Käsityötorilta turkoosit Kuukkeli-korvikset ja ne on niin ihanat! Kauniit, näyttävät ja kevyet.

- Tiitu R.


Lämmin kiitos kauniista kettu- ja kuukkelikorviksista! Korusi ovat tosi kauniita!

Halusin vielä kiittää, sillä kaunis paketti ja kiitoskortti ilahduttivat myös.

- Ritva V.


Ensimmäistä kertaa tilasin, kotiin saapui kauniisti paketoidut ja niin kauniit korvakorut!! <3 Ihana piristys keskiviikkoon

- Noora B.


Erittäin nopea toimitus tilauksesta ja kuksa oli erittäin hieno. Loistavaa palvelua, tulen tilaamaan uudestaan kun tarve tulee.  

- Juha R.