Poronsarvet-korvakorut
Poronsarvet-korvakorut Poronsarvet-korvakorut Poronsarvet-korvakorut Poronsarvet-korvakorut Poronsarvet-korvakorut Poronsarvet-korvakorut

Poronsarvet-korvakorut

Tuotetta rajoitettu erä.
17,50 €
25,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Porojen sarvet uusiutuvat vuosittain. Sekä hirvailla että vaatimilla on sarvet, sillä ne vaikuttavat eläimen asemaan tokassa. Hirvaat pudottavat sarvensa syksyllä rykimän päätyttyä, vaatimet keväällä vasojen synnyttyä. Poron sarvi on maailman nopeimmin kasvavaa luuta: se kasvaa jopa 2 cm vuorokaudessa.


Korut on valmistettu Rovaniemellä kotimaisesta koivuvanerista. PEFC- ja FSC-sertifioitu vaneri leikataan Kuopiossa. Metalliosat ovat ruostumatonta kirurginterästä, joka sopii myös useille herkille ihmisille. Mukana tulee silikoniset stopparit.

Materiaalit:
koivuvaneri (PEFC- ja FSC-sertifioitu)
kirurginteräs

Mitat:
korkeus 65 mm (sisältää koukun)
leveys 50 mm
paksuus 3 mm

Korut toimitetaan kauniissa tuotepahvissa ja pakataan ruskeaan lahjapussiin.


Tuote lähetetään hyvin suojattuna. Hyödynnämme pakkaamisessa kierrätysmateriaaleja jotka on myös helppo lajitella eteenpäin.


Pidä huolta korustasi, jotta se kestää aikaa!

Säilytä korut kuivassa ja suojassa suoralta auringonvalolta.

Vaneri on kestävä materiaali, mutta älä aseta sitä turhaan rasitukseen. Poista korut ennen suihkua, uimista tai saunaa. Älä myöskään nuku ne ylläsi.

Pue korut yllesi viimeisenä, etenkin jos käytät suihkutettavia hajuvesiä ja hiustuotteita. Esimerkiksi hiuslakka saattaa kiinnittyä korun pintaan.

Voit pyyhkiä korun tarvittaessa puhtaalla pyyhekumilla tai kostealla liinalla.