Metsäjänis-korvakorut
Metsäjänis-korvakorut Metsäjänis-korvakorut Metsäjänis-korvakorut Metsäjänis-korvakorut Metsäjänis-korvakorut Metsäjänis-korvakorut

Metsäjänis-korvakorut

28,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Metsäjänis on pohjoisen pallonpuoliskon suloinen, pörröinen jänislaji. Aina tarkkaavaisen ja hieman yllättyneen oloinen metsäjänis on helpoin erottaa etelän sukulaisestaan rusakosta talvella. Metsäjänis vaihtaa turkkinsa täysin puhtaan valkoiseksi, ainoastaan korvanpäät jäävät mustaksi. Metsäjänistä tavataan koko maassa elinvoimaisena.


Korut on valmistettu Rovaniemellä kotimaisesta koivuvanerista. Metalliosat ovat ruostumatonta kirurginterästä, joka sopii myös useille herkille ihmisille. Mukana tulee silikoniset stopparit.

Materiaalit:
koivuvaneri (kotimainen)
kirurginteräs

Mitat:
korkeus 60 mm (sisältää koukun)
leveys 35 mm
paksuus 2 mm

Korut toimitetaan kauniissa tuotepahvissa ja pakataan ruskeaan lahjapussiin.


Tuote lähetetään hyvin suojattuna. Hyödynnämme pakkaamisessa kierrätysmateriaaleja jotka on myös helppo lajitella eteenpäin.


Pidä huolta korustasi, jotta se kestää aikaa!

Säilytä korut kuivassa ja suojassa suoralta auringonvalolta.

Vaneri on kestävä materiaali, mutta älä aseta sitä turhaan rasitukseen. Poista korut ennen suihkua, uimista tai saunaa. Älä myöskään nuku ne ylläsi.

Pue korut yllesi viimeisenä, etenkin jos käytät suihkutettavia hajuvesiä ja hiustuotteita. Esimerkiksi hiuslakka saattaa kiinnittyä korun pintaan.

Voit pyyhkiä korun tarvittaessa puhtaalla pyyhekumilla tai kostealla liinalla.