Keväthangilla-kuksa (limited edition)
Keväthangilla-kuksa (limited edition) Keväthangilla-kuksa (limited edition) Keväthangilla-kuksa (limited edition) Keväthangilla-kuksa (limited edition) Keväthangilla-kuksa (limited edition)

Keväthangilla-kuksa (limited edition)

Tuotetta rajoitettu erä.
96,00 €
Sisältää alv. 10.00 %

Varasto loppuunmyyty! Uuden erän toimitus luultavasti helmikuussa 2020.

Saatavuus 4 kpl

Varasto loppuunmyyty! Uuden erän toimitus luultavasti helmikuussa. Voit tiedustella sähköpostitse tarkempia aikatauluja.

Limited edition! Kuksaa valmistetaan vain 8 kappaletta, eikä niitä saa enää uusittua. Jokaisen työn pohjassa on sarjanumero ja teoksen nimi.


Koko noin 16 x 7 x 8 cm. Mukana tulee poronnahkanauha ja hoito-ohjeet. Nimenkaiverrus kaupan päälle!


Lapinketun kuksat ovat aito luonnontuote, jotka valmistetaan koivupahkasta. Kuksien aihiot tulevat kotimaisilta ammattilaisilta. Lapinketun kuksia kuvat on polttokaiverrettu käsityönä, siis piirretty kuumalla polttokynällä suoraan puuhun. Polttokaiverrus on pysyvä, ei hilseile irti eikä estä kuksan käyttöä.

Älä käytä kuksan pesemiseen kemikaaleja, kuten astianpesuainetta! Pelkkä vedellä huuhtelu riittää. Kuksan mukana tulee poronnahkainen nauha sekä kattavat hoito-ohjeet.


Tekstikaiverrus kaupan päälle!  Jätä ostopainikkeen yläpuoliseen laatikkoon haluamasi tekstit ja teemme ne kuksaan ilmaiseksi. Ilmoita myös haluamasi tekstityyli ja asettelut. Ilman lisätietoja kaiverramme nimen kahvaan ja päivämäärät pohjaan.

Teemme kuksia myös tilaustyönä, tutustu toteutuneiden töiden galleriaan ja ota yhteyttä mikäli kiinnostuit.