Metsäjänikset-kuksa (limited edition)
Metsäjänikset-kuksa (limited edition) Metsäjänikset-kuksa (limited edition) Metsäjänikset-kuksa (limited edition) Metsäjänikset-kuksa (limited edition) Metsäjänikset-kuksa (limited edition) Metsäjänikset-kuksa (limited edition)

Metsäjänikset-kuksa (limited edition)

Tuotetta rajoitettu erä.
96,00 €
Sisältää alv. 10.00 %
Saatavuus 3 kpl

Limited edition! Kuksaa valmistetaan vain 8 kappaletta, eikä niitä saa enää uusittua. Jokaisen työn pohjassa on sarjanumero ja teoksen nimi.


Koko noin 16 x 7 x 8 cm, vetoisuus 1,5 - 2 dl. Mukana tulee poronnahkanauha ja kattavat hoito-ohjeet. Tekstikaiverrus kaupan päälle!


Lapinketun kuksat ovat aito luonnontuote, jotka valmistetaan koivupahkasta. Kuksat valmistaa kotimainen Pahkataide.

Kuksien kuvat polttokaiverretaan käsityönä Rovaniemellä. Jokainen uusi tuote on yksilö, juuri sinua varten valmistettu. Polttokaiverrus on pysyvä, ei hilseile irti eikä estä kuksan käyttöä. 

Älä käytä kuksan pesemiseen kemikaaleja, kuten astianpesuainetta! Pelkkä vedellä huuhtelu riittää. Kuksan mukana tulee kattavat hoito-ohjeet.


Tekstikaiverrus kaupan päälle!  Jätä ostopainikkeen yläpuoliseen laatikkoon haluamasi tekstit ja teemme ne kuksaan ilmaiseksi. Ilmoita myös haluamasi tekstityyli ja asettelut. Ilman lisätietoja kaiverramme nimen kahvaan ja päivämäärät pohjaan.


Teemme kuksia myös tilaustyönä, tutustu toteutuneiden töiden galleriaan ja ota yhteyttä mikäli kiinnostuit.