Kuukkeli-nappikorvakorut
Kuukkeli-nappikorvakorut Kuukkeli-nappikorvakorut Kuukkeli-nappikorvakorut Kuukkeli-nappikorvakorut Kuukkeli-nappikorvakorut Kuukkeli-nappikorvakorut

Kuukkeli-nappikorvakorut

Tuotetta rajoitettu erä.
19,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

"Kuukkeli (perisoreus infaustus) on pohjoisten korpikuusikoiden lintu, matkailijan ystävä. Se elää vain puhtaissa, naavojen peittämissä metsissä. Entisajan ihmiset uskoivat kuukkeleiden olevan kuolleiden metsämiesten sieluja, tästä syystä sitä kutsuttiin myös sielunlinnuksi. Kuukkelin uskotaan tuovan myös onnea, ja sen tappaminen veisi metsästysonnen."


Korut on valmistettu Rovaniemellä kotimaisesta koivuvanerista. PEFC- ja FSC-sertifioitu vaneri leikataan Kuopiossa. Metalliosat ovat ruostumatonta kirurginterästä, joka sopii myös useille herkille ihmisille. Korun kiinnitys on ylemmässä siivessä, joten se asettuu kauniisti korvalehdelle eikä painaudu leikaluuta vasten.

Materiaalit:
koivuvaneri (PEFC- ja FSC-sertifioitu)
kirurginteräs

Mitat:
korkeus 30 mm
leveys 30 mm
paksuus 3 mm

Korut toimitetaan kauniissa tuotepahvissa ja pakataan ruskeaan lahjapussiin.


Tuote lähetetään hyvin suojattuna. Hyödynnämme pakkaamisessa kierrätysmateriaaleja jotka on myös helppo lajitella eteenpäin.


Pidä huolta korustasi, jotta se kestää aikaa!

Säilytä korut kuivassa ja suojassa suoralta auringonvalolta.

Vaneri on kestävä materiaali, mutta älä aseta sitä turhaan rasitukseen. Poista korut ennen suihkua, uimista tai saunaa. Älä myöskään nuku ne ylläsi.

Pue korut yllesi viimeisenä, etenkin jos käytät suihkutettavia hajuvesiä ja hiustuotteita. Esimerkiksi hiuslakka saattaa kiinnittyä korun pintaan.

Voit pyyhkiä korun tarvittaessa puhtaalla pyyhekumilla tai kostealla liinalla.