Helinä (3 eri väriä)
Helinä (3 eri väriä) Helinä (3 eri väriä) Helinä (3 eri väriä) Helinä (3 eri väriä) Helinä (3 eri väriä) Helinä (3 eri väriä) Helinä (3 eri väriä) Helinä (3 eri väriä)

Helinä (3 eri väriä)

Tuotetta rajoitettu erä.
25,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Helinä-sanalla on suomenkielessä kaksi eri merkitystä. Se on vanha suomalainen naisen nimi, peräisin 1800-luvun puolivälistä. Helinä tarkoittaa myös helisevää, korkeataajuista kilkattavaa ääntä. Kuten kevätsäässä laulava tuulikello tai talvisen rekiretken aisakellot.


Korut on valmistettu Rovaniemellä kotimaisesta koivuvanerista. PEFC- ja FSC-sertifioitu vaneri leikataan Kuopiossa. Metalliosat ovat ruostumatonta kirurginterästä, joka sopii myös useille herkille ihmisille.

Materiaalit:
koivuvaneri (PEFC- ja FSC-sertifioitu)
kirurginteräs

Mitat:
korkeus 50 mm
leveys 30 mm (pyöreä osa 10 mm)
paksuus 3 mm

Korut toimitetaan kauniissa tuotepahvissa ja pakataan ruskeaan lahjapussiin.


Tuote lähetetään hyvin suojattuna. Hyödynnämme pakkaamisessa kierrätysmateriaaleja jotka on myös helppo lajitella eteenpäin.


Pidä huolta korustasi, jotta se kestää aikaa!

Säilytä korut kuivassa ja suojassa suoralta auringonvalolta.

Vaneri on kestävä materiaali, mutta älä aseta sitä turhaan rasitukseen. Poista korut ennen suihkua, uimista tai saunaa. Älä myöskään nuku ne ylläsi.

Pue korut yllesi viimeisenä, etenkin jos käytät suihkutettavia hajuvesiä ja hiustuotteita. Esimerkiksi hiuslakka saattaa kiinnittyä korun pintaan.

Voit pyyhkiä korun tarvittaessa puhtaalla pyyhekumilla tai kostealla liinalla.