Suomenlapinkoira-korvakorut
Suomenlapinkoira-korvakorut Suomenlapinkoira-korvakorut Suomenlapinkoira-korvakorut Suomenlapinkoira-korvakorut Suomenlapinkoira-korvakorut Suomenlapinkoira-korvakorut Suomenlapinkoira-korvakorut

Suomenlapinkoira-korvakorut

Tuotetta rajoitettu erä.
17,50 €
25,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

"Suomenlapinkoiran suku ulottuu satojen vuosien taakse. Rotu polveutuu pohjoisen asukkaiden pitkäkarvaisista, paimenkäyttöön kasvatetuista koirista. Niiden paksu turkki kestää arktisen kylmyyden ja sopeutuvainen luonne teki siitä pidetyn seuralaisen. Suomenlapinkoira on nykyään yksi suosituimmista roduistamme, eikä ihme. Se on todella älykäs, lempeä, seurallinen ja toimelias koira. Samaan aikaan jääräpäinen ja sopeutuva. Lapinkoirat ovat älykkäitä tavalla, jota ei pysty opettamaan."


Korut on valmistettu Rovaniemellä kotimaisesta koivuvanerista. PEFC- ja FSC-sertifioitu vaneri leikataan Kuopiossa. Metalliosat ovat ruostumatonta kirurginterästä, joka sopii myös useille herkille ihmisille. Mukana tulee silikoniset stopparit.

Materiaalit:
koivuvaneri (PEFC- ja FSC-sertifioitu)
kirurginteräs

Mitat:
korkeus 58 mm (sisältää koukun)
leveys 33 mm
paksuus 2 mm

Korut toimitetaan kauniissa tuotepahvissa ja pakataan ruskeaan lahjapussiin.


Tuote lähetetään hyvin suojattuna. Hyödynnämme pakkaamisessa kierrätysmateriaaleja jotka on myös helppo lajitella eteenpäin.


Pidä huolta korustasi, jotta se kestää aikaa!

Säilytä korut kuivassa ja suojassa suoralta auringonvalolta.

Vaneri on kestävä materiaali, mutta älä aseta sitä turhaan rasitukseen. Poista korut ennen suihkua, uimista tai saunaa. Älä myöskään nuku ne ylläsi.

Pue korut yllesi viimeisenä, etenkin jos käytät suihkutettavia hajuvesiä ja hiustuotteita. Esimerkiksi hiuslakka saattaa kiinnittyä korun pintaan.

Voit pyyhkiä korun tarvittaessa puhtaalla pyyhekumilla tai kostealla liinalla.