Suomenlapinkoira-kaulakoru
Suomenlapinkoira-kaulakoru Suomenlapinkoira-kaulakoru Suomenlapinkoira-kaulakoru Suomenlapinkoira-kaulakoru Suomenlapinkoira-kaulakoru Suomenlapinkoira-kaulakoru

Suomenlapinkoira-kaulakoru

Tuotetta rajoitettu erä.
28,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kaulakorun toinen puoli on värjätty mustaksi, joten sitä voi käyttää molemminpäin tuomaan vaihtelua asukokonaisuuteen.

"Suomenlapinkoiran suku ulottuu satojen vuosien taakse. Rotu polveutuu pohjoisen asukkaiden pitkäkarvaisista, paimenkäyttöön kasvatetuista koirista. Niiden paksu turkki kestää arktisen kylmyyden ja sopeutuvainen luonne teki siitä pidetyn seuralaisen. Suomenlapinkoira on nykyään yksi suosituimmista roduistamme, eikä ihme. Se on todella älykäs, lempeä, seurallinen ja toimelias koira. Samaan aikaan jääräpäinen ja sopeutuva. Lapinkoirat ovat älykkäitä tavalla, jota ei pysty opettamaan."


Korut on valmistettu Rovaniemellä kotimaisesta koivuvanerista. PEFC- ja FSC-sertifioitu vaneri leikataan Kuopiossa.  Metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia, ketjun pituus on 75 cm. Kaulakorun toinen puoli on värjätty mustaksi, joten sitä voi käyttää molemminpäin tuomaan vaihtelua asukokonaisuuteen.

Materiaalit:
koivuvaneri (PEFC- ja FSC-sertifioitu)
nikkelitön korumetalli

Mitat:
ketjun pituus 75 cm
riipuksen korkeus 6 cm

Koru toimitetaan kauniissa korurasiassa, paketoituna ruskeaan lahjapussiin.


Tuote lähetetään hyvin suojattuna. Hyödynnämme pakkaamisessa kierrätysmateriaaleja jotka on myös helppo lajitella eteenpäin.


Pidä huolta korustasi, jotta se kestää aikaa!

Säilytä korut kuivassa ja suojassa suoralta auringonvalolta.

Vaneri on kestävä materiaali, mutta älä aseta sitä turhaan rasitukseen. Poista korut ennen suihkua, uimista tai saunaa. Älä myöskään nuku ne ylläsi.

Pue korut yllesi viimeisenä, etenkin jos käytät suihkutettavia hajuvesiä ja hiustuotteita. Esimerkiksi hiuslakka saattaa kiinnittyä korun pintaan.

Voit pyyhkiä korun tarvittaessa puhtaalla pyyhekumilla tai kostealla liinalla.