Lapinporokoira-kaulakoru
Lapinporokoira-kaulakoru Lapinporokoira-kaulakoru Lapinporokoira-kaulakoru Lapinporokoira-kaulakoru Lapinporokoira-kaulakoru

Lapinporokoira-kaulakoru

Tuotetta rajoitettu erä.
28,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kaulakorun toinen puoli on värjätty mustaksi, joten sitä voi käyttää molemminpäin tuomaan vaihtelua asukokonaisuuteen.

"Lapinporokoira on hyvin vanha rotu ja ensimmäiset maininnat siitä löytyvät vuonna 1674 julkaistusta kirjasta. Rodun kantamuotona pidetään esihistorialliselta ajalta lähtien Skandinavian pohjoisosissa olleita koiria. Alunperin lapinporokoira on nimensä mukaisesti poroja paimentava työkoira, jonka historia näkyy yhä rodun hyvässä luonteessa. Se on terverakenteinen, pohjoiseen sopeutunut, hyvähermoinen ja yhteistyöhaluinen rotu."


Korut on valmistettu Rovaniemellä kotimaisesta koivuvanerista. PEFC- ja FSC-sertifioitu vaneri leikataan Kuopiossa.  Metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia, ketjun pituus on 75 cm. Kaulakorun toinen puoli on värjätty mustaksi, joten sitä voi käyttää molemminpäin tuomaan vaihtelua asukokonaisuuteen.

Materiaalit:
koivuvaneri (PEFC- ja FSC-sertifioitu)
nikkelitön korumetalli

Mitat:
ketjun pituus 75 cm
riipuksen korkeus 6 cm

Koru toimitetaan kauniissa korurasiassa, paketoituna ruskeaan lahjapussiin.


Tuote lähetetään hyvin suojattuna. Hyödynnämme pakkaamisessa kierrätysmateriaaleja jotka on myös helppo lajitella eteenpäin.


Pidä huolta korustasi, jotta se kestää aikaa!

Säilytä korut kuivassa ja suojassa suoralta auringonvalolta.

Vaneri on kestävä materiaali, mutta älä aseta sitä turhaan rasitukseen. Poista korut ennen suihkua, uimista tai saunaa. Älä myöskään nuku ne ylläsi.

Pue korut yllesi viimeisenä, etenkin jos käytät suihkutettavia hajuvesiä ja hiustuotteita. Esimerkiksi hiuslakka saattaa kiinnittyä korun pintaan.

Voit pyyhkiä korun tarvittaessa puhtaalla pyyhekumilla tai kostealla liinalla.