TILAAMINEN

Jos olet kiinnostunut tilaamaan minulta teoksen, kannattaa lukea nämä ohjeet läpi.


1. VALITSE VALOKUVA

Hyvä valokuva kuva-aiheesta on pohja onnistuneelle taideteokselle. Etenkin läheisiä eläimiä tehdessä sillä on suuri merkitys. Valitse siis kuva huolella, tai lähetä useampia ja autan valitsemaan niistä parhaimman tarkoitukseensa.

Valokuvan ei tarvitse olla ammattitasoa. Valitse kuva, jossa mallilla on hyvä ilme, kohde on valaistu tasaisesti ja laatu on tarkka. Mitä suurempi kuva, sen parempi. Eri kuvia voidaan myös yhdistää toisiinsa. Esimerkiksi tausta voidaan vaihtaa tai kaksi eri koiraa voidaan yhdistää samaksi.

Entä jos aihe ei ole lemmikki, vaan vaikkapa kuha tai Kolin kansallispuisto? Etsi silti kuva, joka miellyttää silmääsi ja siitä saa esimerkin millaista työtä olit ajatellut. Valmiiksi valitusta palasista on helpompi lähteä koostamaan lopullista työtä. Voit myös lähettää itse piirtämiäsi karkeita luonnoksia.

Alla olevat kuvat ovat esimerkkejä hyvistä mallikuvista. Kohde on hyvin valaistu.2. YHTEYDENOTTO

Kun olet löytänyt hyvän kuvan, ota minuun yhteyttä sähköpostitse. Liitä haluamasi kuvat jo ensimmäiseen viestiin. Kerro millaisen työn haluaisit, tekniikan, koon ja mahdollisen aikataulun. Voit myös käyttää verkkosivujen yhteydenottolomaketta, mutta muista liittää kuvat linkkien kautta mukaan.

Sinulla ei tarvitse olla heti tarkkaa mielikuvaa lopullisesta teoksesta, vaan voimme yhdessä suunnitella hyvän kokonaisuuden. Muista, ettei ole olemassa tyhmiä ideoita tai kysymyksiä. Yhteydenotto ei myöskään ole automaattisesti tilaus, vaan päätät vapaasti tarjouksen saatuasi teetkö tilauksen.


3. TYÖN VALMISTUMINEN

Tilauksen yhteydessä annan arvion teoksen valmistumisajasta. Kuksissa saattaa olla maksimissaan parin viikon jonot, muut teokset elävät jatkuvasti. Olethan siis ajoissa, etenkin sesonkeina kuten jouluna. Voit myös ostaa verkkokaupasta lahjakortin, jos teos ei ehdi valmistua juhlapäiväksi.

Halutessasi saat työstä luonnoksen hyväksyttäväksi, jolloin kuvaa voidaan vielä muokkailla. Välivaihekuvia saa halutessaan, useimmiten isoissa töissä.4. VALMIS TEOS

Kun teos on valmis, lähetän siitä hyvät kuvat sähköpostitse. Teosta voidaan muokata niin kauan kunnes tilaaja on varmasti tyytyväinen.


5. MAKSAMINEN JA POSTITUS

Teos maksetaan, kun tilaaja on tyytyväinen lopputulokseen. Ennakkoon ei siis makseta mitään. Lähetän tilaajalle laskun sähköpostitse, ja teos lähetetään kun maksu näkyy tililläni. Laskussa on 14 päivän maksuaika, ellei toisin sovita. Laskussa näkyvät eriteltynä teosksen hinta ja postituskulut. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Toimituksessa käytän Postin palveluita, mutta halutessasi lähettäminen onnistuu myös Matkahuollolla tai R-Kioskin kautta. Tilaukset suojataan hyvin, jotta ne eivät vahingoitu kuljetuksessa. Emme lähetä teoksia postiennakolla.

Teokset voi myös noutaa kotitoimistoltani Rovaniemeltä. Tässä tapauksessa voit myös maksaa työn samaan aikaan joko käteisellä tai pankkikortilla. Noudettaessa postikuluja ei peritä. Noutoaika sovitaan tilaajan kanssa erikseen.


7. HYVÄ TIETÄÄ

Jos teos on vahingoittunut kuljetuksessa, olethan heti yhteydessä minuun. Ota myös kuvat vahingoittuneesta paketista reklamaatiota varten.

Suosittelen kehystämään taideteokset, jotta ne pääsevät arvoonsa. Annan mielelläni vinkkejä millaiset kehykset työn kanssa sopisivat. Myös kehystysliikkeistä saa erittäin asiantuntevaa palvelua. Teosten kanssa ei kuitenkaan voi ostaa kehyksiä valmiina.

Näen erittäin mielelläni teokseni uusissa kodeissaan! Otathan siis kuvan kuksasta retkinuotiolla tai taulusta kauniisti kehystettynä ja lähetät sen minulle.