Kimalainen-korvakorut
Kimalainen-korvakorut Kimalainen-korvakorut Kimalainen-korvakorut Kimalainen-korvakorut Kimalainen-korvakorut Kimalainen-korvakorut

Kimalainen-korvakorut

26,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kimalaisen (bombus) erottaa helposti paksusta ja pörröisestä ulkomuodostaan. Ne ovatkin erinomaisia pölyttäjiä ja esimerkiksi mustikkasato on täysin riippuvainen kimalaisten tekemästä työstä. Lähes kaikki kimalaiset kerääntyvätkin parhaille mesimaille loppukesästä ennen kuolemaansa. Ainoastaan kuningattaret talvehtivat. Ne heräävät uudelleen keväällä luomaan uutta yhdyskuntaansa.


Korut on valmistettu Rovaniemellä kotimaisesta koivuvanerista. PEFC- ja FSC-sertifioitu vaneri leikataan Kuopiossa. Metalliosat ovat ruostumatonta kirurginterästä, joka sopii myös useille herkille ihmisille.

Materiaalit:
koivuvaneri (PEFC- ja FSC-sertifioitu)
kirurginteräs

Mitat:
korkeus 60 mm (ketjun kanssa)
leveys 30 mm (pyöreä osa 10 mm)
paksuus 2 mm

Korut toimitetaan kauniissa tuotepahvissa ja pakataan ruskeaan lahjapussiin.


Tuote lähetetään hyvin suojattuna. Hyödynnämme pakkaamisessa kierrätysmateriaaleja jotka on myös helppo lajitella eteenpäin.


Pidä huolta korustasi, jotta se kestää aikaa!

Säilytä korut kuivassa ja suojassa suoralta auringonvalolta.

Vaneri on kestävä materiaali, mutta älä aseta sitä turhaan rasitukseen. Poista korut ennen suihkua, uimista tai saunaa. Älä myöskään nuku ne ylläsi.

Pue korut yllesi viimeisenä, etenkin jos käytät suihkutettavia hajuvesiä ja hiustuotteita. Esimerkiksi hiuslakka saattaa kiinnittyä korun pintaan.

Voit pyyhkiä korun tarvittaessa puhtaalla pyyhekumilla tai kostealla liinalla.